جشنواره غذا سالم و سنتی، بومی و محلی
با صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) و احترام، ضمن آرزوی توفیقات الهی، از آنجایی که ایجاد ساز و کارهای لازم برای تقویت آداب و سبک زندگی اسلامی- ایرانی در تمام ساحتهای تعلیم و تربیت حائز اهمیت است، در همین راستا به منظور دستیابی به ارتقای سلامت جسمی و روحی دانشجومعلمان و با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم و آشنایی با تغذیه سالم، اشاعه فرهنگ استفاده از محصولات بومی و محلی، ایجاد حس و رقابت سالم و افزایش روحیه نشاط و شادابی در بین دانشجومعلمان؛ اداره کل برنامهریزی، خدمات و رفاه دانشجویی این معاونت در نظردارد" طرح جامع تغذیه سالم ( جشنواره غذا سالم و سنتی، بومی و محلی)" در 3 بخش و مطابق با مفاد شیوهنامه پیوست برگزار نماید. از این رو موجبات امتنان است مدیران/ سرپرستان محترم مدیریت امور پردیسهای استانی ترتیبی اتخاذ فرمایید این جشنواره به نحوشایسته در تمامی پردیسها/ واحدهای تابعه دانشگاهی برگزار گردد.
موارد و نکات حائز اهمیت:
- این جشنواره در سه بخش( بخش اول: تهیه غذای سالم( غذاها، دسرها، فست فودها یا - سالادهای سالم، نوشیدنیها و.....) توسط دانشجومعلمان و فروش آن به صورت بازارچههای دانشجویی، بخش دوم: تهیه غذای سنتی، بومی و محلی( مانند انواع آش، سوپ، پلو، نوشیدنیها سنتی و.....) توسط دانشجومعلمان و فروش آن به صورت بازارچههای دانشجویی و بخش سوم: مسابقه آشپزی به صورت گروهی ) برگزار خواهد شد.
- برگزاری بخش اول و دوم جشنواره در سطح پردیسها و واحدهای تابعه دانشگاهی و بخش سوم (مسابقه آشپزی) با هماهنگی و برنامهریزی کمیته اجرایی مدیریت استان، مطابق شیوهنامه پیوست به صورت متمرکز در مدیریت امور پردیسهای استانی خواهد بود.
- خاطر نشان میگردد زمانبندی اجرایی بخشهای مختلف، مطابق با جدولهای ذیل میباشد:
جدول1-1 نحوه زمانبندی بخش 1 و 2 جشنواره
|
ردیف |
عناوین |
زمان اجرا |
|
1 |
تشکیل جلسه دبیرخانه اجرایی استان |
20لغایت 23 آبان |
|
2 |
تهیه پوستر و اطلاعرسانی به دانشجومعلمان ، تهیه لینک ثبت نام و بارگذاری آن سایت پردیسها/ واحدهای تابعه |
23 لغایت 30 آبان |
|
3 |
ثبت نام دانشجویان متقاضی |
30 آبان لغایت 5 آذر |
|
4 |
بازه زمانی برگزاری در پردیسها/ واحدهای تابعه |
11 لغایت 22 آذر |
جدول1-2 نحوه زمان بندی بخش 3 جشنواره
|
ردیف |
عناوین |
زمان اجرا |
|
1 |
تشکیل جلسه دبیرخانه اجرایی استان |
20لغایت 23 آبان |
|
2 |
تهیه پوستر و اطلاعرسانی به دانشجومعلمان و تهیه لینک ثبت نام در سایت استان |
23 لغایت 30 آبان |
|
3 |
ثبت نام دانشجویان متقاضی |
30 آبان لغایت 5 آذر |
|
4 |
بازه زمانی برگزاری در استانها |
11 لغایت 22 آذر |
|
5 |
تجلیل از نفرات برتر |
پس از مشخص شدن امتیازات نهایی کلیه شرکتکنندگان |